סחרחורות ואובדן חלקי של חוש הטעם והריח- דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/03/2013 | 20:39 | מאת: מיכל

ד"ר יוסף שלום! אני אמא בריאה בד"כ ל-5 ילדים, בת 36.5, כולם נולדו טבעי והכל תקין בכללי. הבעיה היחידה שלי זה עודף משקל לא קטן. במהלך החורף הנוכחי אני סובלת בלי הפסקה והפוגה מצינון כבד, עד לא מזמן, זה לא הפריע לי כלל. לאחרונה אני מרגישה אובדן חלקי של חוש הטעם והריח, זה בא והולך לסירוגין, אבל יש פעמים שאני כלל לא מרגישה אותם. בנוסף התחלתי לסבול מסחרחורות, מפחידות, שאני מפחדת להתעלף פתאום, לאבד את ההכרה.ואני לא בהריון. אציין 2 דברים חשובים: 1)כל ההריונות הקודמים היו ספונטניים וב"ה נכנסתי מהר מאוד להריון, אחרי הלידה האחרונה לפני 5 שנים שמתי בשנית התקן(דגם מונה ליזה)ומאז שהוצאתי אותו לפני שנה וחצי אני לא מצליחה להרות.בחודשים האחרונים יש לי לראשונה בחיי בלאגן בווסת, ובחודש האחרון לא קיבלתי כלל מחזור (היה הפרש של חודשיים בין 2 מחזורים, כמובן שחשבתי שאני בהריון, ולאו.) 2)אני אישה שמחה מאוד, פעילה נמרצת, אוהבת את עבודתי ונפשית-רגשית ב"ה הכל דבש. לאחרונה שמעתי,יש מסביבי במשפחה המורחבת מס' מקרים של נשים צעירות בגילי שחלו בסרטן והן נלחמות על חייהן.הפחד מהמחלה הזו מחלחל אלי, לצערנו אף אחד לא חסין מהמחלה הארורה הזו, אבי גם נפטר ממנה בגיל צעיר (52), בקיצור אני לא היסטרית ואני יודעת שכל הסחרחורות וההקאות אינן פסיכוסומטיות, אבל זה דבר שמעלה את מפלס החרדה..עשיתי לפני שבועיים בדיקות דם מקיפות ואין לי מושג עדיין מה התוצאות שלהן, אני בקופ"ח לאומית. קבעתי מחר בצהריים תור לרופא משפחה, אודה לך אם תוכל לענות לי לפני כן, להגיד לי מה אומרים התסמינים הנ"ל שאני סובלת מהם לאחרונה ובעיקר היום. תודה רבה וחג שמח, מיכל

שלום סליחה על האיחור בתשובה. אם את עדיין מעונינת תוכלי להשיגני בטל. 036496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת