אשלגן גבוהה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/04/2013 | 20:23 | מאת: רמי

אני סוכרתי ומאוזן בעזרת כדור בשם זנואט אני בן 62 . משנת 2009 יש לי אשלגן גבוה 5.7 ורופא המשפחה לא הסב את תשומת ליבו לגבי זה . לאחרונה אושפזתי בבית חולים עקב ניתוח להוצאת כליה בעקבות סרטן ושם נאמר לי שהאשלגן גבוהה . רופא המשפחה אינו יודע מה לעשות לגבי זה וגם נבדקתי על ידי נפרולוג שעשה לי בדיקת דם ללא אגרוף וללא הצמדת הגומי וגם התוצאה הראתה 5.7 . מלבד הזנואט איני לוקח תרופות שיכולות להשפיע על האשלגן . אשמח מאד אם אקבל תשובה לשאלתי . תודה רבה

שלום אינך המקרה הראשון שנתקלתי בו ולא היה לי הסבר. אם אינך לוקח תרופות שמעלים רמת אשלגן לא הייתי מייחס לזה חשיבות. רד דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת