טריגמינל נירופטיה ונאורל תרפי?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/05/2013 | 13:41 | מאת: רוית

שלום רב, שמי רוית בת 29 ואני סובלת מטריגמינל נירופטי במשך קצת יותר משבע שנים...ברצוני לדעת האם לנאורל תרפי יש הצלחות עם בעיה עצבית זו (מדובר אצלי בפגיעה טראומטית לעצב בעקבות טיפול שיניים) ישנם גם כל מיני חומרים שונים לשיטה זו, ואיני יודעת מה הוא החומר הטוב ביותר או הנכון ביותר לבעיה? ואיפה ניתן לקבל טיפול זה? תודה רבה ויום נעים רוית

שלום נאורל טרפי מאד יעיל לבעיה זו. אם מדובר בבעיה ממושכת אני מוסיף טיפולי אוזון באינפוזיה. דר דיין

08/05/2013 | 11:07 | מאת: רוית

מאחר ואני באמצע טיפול אני אתן את ההשתדלות שלי, אבל אני מניחה ככל הנראה שאקבע בקרוב תור אלייך. תודה רבה על התשובה המהירה והמעודדת אפילו :)

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת