מערכת העיכול וזיהומים בנרתיק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/07/2013 | 15:15 | מאת: בת אל

אני בת 28 נשואה ללא ילדים. סובלת מפטריה בנרתיק ומטופלת באגיסטן. באתרי האינטרנט השונים מצויין הקשר בין מערכת העיכול לזיהומים חוזרים בנרתיק.הגניקולוג שלי לא התייחס לשאלה. מה דעתך? ואיך ניתן לטפל? האם הפטריה יכולה לפגוע בפוריות בעתיד?

שלום מקור הפטריה בנרתיק הוא תמיד במערכת העיכול.. נשים הסובלות מזיהומים חוזרים בנרתיק חייבות לטפל במקביל לטיפול הניתן בנרתיק גם בקנדידה במערכת העיכול..אם לא מחסלים הקנדידה במערכת העיכול הזיהום בנרתיק יחזורץ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת