קרוהן תזונה ודיאטה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/07/2013 | 15:15 | מאת: טובה

אני סובלת מזה שנים משלשולים חוזרים ומאובחנת כחולת קרוהן. האם יש הנחיה לדיאטה מסוימת שתקל עלי?

שלום חולה הסובל ממחלה דלקתית במעיים חייב לסגל לעצמו הרגלי ארוחה חדשים.. הוא חייב ללמוד לאכול 3-4 ארוחות מסודרות ביום ללעוס טוב ככל האפשר לא לשתות בזמן האוכל ולא לנשנש בין הרוחו. אם יסגל לעצמו הרגלים אלו במיידית תהיה הטבה בהרגשתו ללא קשר להרכב הארוחה.. הרכב הארוחה תלוי אם יש או אין שלשולים דימום מוגלה וכו ויש להתאים אותה לכל מקרה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת