מעי רגיז\מעיים עצבניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/07/2013 | 15:20 | מאת: סיוון

מעל 10 שנים סובלת מכאבי בטן, גזים נפיחויות ושלשולים, לא באופן קבוע. כל בירור שבצעתי בקופ"ח תקין. נאמר לי שיש לי מעיים עצבניים, מעי רגיז, מעי רגיש, למה הכוונה?

שלום רב הכוונה בדיוק כמו שזה נשמע. אין מחלה אורגאנית במעיים אלא רגישות יתר של מערכת העיכול התלויה במצב הנפשי של המטופל ובאה בצורת ביטוי שטנה מאדם לאדם. דר דיין

08/07/2013 | 23:38 | מאת: מירי

אין מה לעשות. את יכולה לקחת תוספים טבעיים שעוזרים קצת בעיכול ומקלים על הגזים והיציאות. אני לוקחת כבר תקופה תוסף שנקרא נוסחת אסידופילוס מתקדמת (של סולגאר) וזה מאוד עזר לי.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת