קנדידה ועצירות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/07/2013 | 09:38 | מאת: נתי

סובלת מעצירות קשה. בתרבית צואה התגלתה קנדידה. האם יש מקום לטיפול ספציפי בקנדידה?

16/07/2013 | 12:45 | מאת: אלונה

כמובן שזה פתיר. לצערי זה משהו שעלול לחזור ולכן הייתי ממליצה על טיפול שהוא גם מניעתי להבא.. יש תוסף תזונה שנקרא כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר שמטפל בזיהומים פטריתיים כמו קנדידה וגם מונע התפתחות שלהם בעתיד. הייתי ממליצה להתייעץ עם רופא או נטורופת. אני חושבת שלחברה של הכמוסות גם יש קו שמספק ייעוץ של נטורופתים, אולי זה יעזור.. תרגישי טוב

שלום עד שלא תפתר בעיית העצירות - לא תפתר בעיית הקנדידה וחבל על הכסף על כל התכשירים גם אם הם מאד יעילים. כשיש עצירות ואין תנועת מעיים טובה נוצרים בתוך חלל המעי תנאים אנארוביים המקלים ומעודדים התפתחות קנדידה . ולכן קודם לפתור בעיית העצירות ואז לטפל בקנדידה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת