דליפה שתן למעי,יכול להיות ? איך שוללים ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/07/2013 | 10:01 | מאת: תומר

שלום ד"ר יוסף דיין, מכובדי, אני סובל משלשולים וגזים שנים רבות ולא פותרים לי את הבעיה ונראה לי שבכלל לא מעוניינים לפתור את הבעיה ואני מרגיש כמובן רע מאוד וממש נכה יותר מ-20 שנים. לדעתי השתן דולף למעי וגורם ללחץ וליציאות מרובות וזה מה שגורם לבעיה שהצואה והשתן מתערבבים והשאלה שלי היא איך שוללים את הבעיה. אני בחיפה, כל הברכות השאלה שלי היא האם יש אפשרות

שלום הייתי שמח לשוחח איתך. ניתן להשיג אותי בטל. 03-6496888 תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת