חוסר ויטמין D

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/07/2013 | 06:31 | מאת: נירית

אני בת 38, אוכלת היטב מקפידה לקחת ויטמינים. למרות זאת בכל הבדיקות יש לי חוסר בויטמין D ועוד ויטמינים.איך אפשר להסביר זאת?

שלום התופעה הזו של חוסר ויטמים די מאד שכיחה באוכלוסיה. המקור לזה קרוב לוודאי ההמנעות מחשיפה לשמש ושימוש מוגבר במשחות נוגדי קרינה. בנוסף לוודא מובלטת כאן בעיה בסיסית שלא חשוב מה אוכלים אלא חשוב מה סופגים . יש אצלך גבירתי קרוב לוודאי בעיה בספיגה והמזון והתכשירים 'את לא לוקחת לא נספגיפ במקרים קיצוניים הפתרון הוט מתן התכשירים דרך הווריד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת