קוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/07/2013 | 09:47 | מאת: ליסה

אני בת 30, נשואה ואם לבן. מזה שנתיים מאובחנת כסובלת מקוליטיס. משלשלת כ- 10 שילשולים מימיים דמיים ומוגלתיים ביום. מטופלת בפרדניזון, אימורן, ולמרות זאת אין הטבה. שוקלת 34 ק"ג ומאוד חלשה, איך ניתן לעזור לי?

שלום אפשר לעזור ומאד. קודם כל יש לשנות התזונה שלך לדלת שארית קיצונית. יש לתת לך פעמיים בשבוע אינפוזיות של ויטמינים מינרלים אומגה 3 חומצות אמינו ומינרלים. כך ניתן יהיה להתגבר כל בעיית הספיגה שלך. במקביל לתרופות שאת לוקחת שאינם יעילים מספיק יש להוסיף תכשיר בשם קוליביוגן בזריקות ובאינפוזיות וכן טיפולי אוזון בחוקנים או באינפוזיות. מנסיון של שנים רבות שילוב טיפולי כזה מאד מאד יעיל להתגבר על ההתקף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת