שלשולים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/07/2013 | 11:04 | מאת: יהודה

שלום. אני בן 18, בריא בדרך כלל. בשבת אחה'צ התחלתי להרגיש חום, ובמוצאי שבת היה לי חום של 38.3. לקחתי אקמול, והתעוררתי בבוקר והתחלתי לשלשל פעם-פעמיים בשעה (הרגשתי התכווצות חדה בבטן, ומיד הלכתי לשירותים ויצא לי שפריץ של שילשול -ככה כל פעם.) אני שותה המון מהתחלת השילשולים והפיפי שלי שקוף, כך שבקשר להתייבשות אני רגוע. לקראת הערב השפריצים של השלשולים נהיו קטנים יותר, אך בערב שוב חזר לי החום ולקחתי אקמול שוב. הבוקר קמתי בלי חום, ובינתיים עד עכשיו שילשלתי פעמיים.. נראה כי זה מתחיל להירגע.. יש דרך לזרז את ההירגעות או לטפל בזה איכשהו? תודה רבה!

שלום נא שתה הרבה. אכול כלכלה עוצרת כלומר כמה שפחות סיבים אל תיקח תכשירים כנגד שלשול והכל יעבור מאליו דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת