שלשולים יומיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/07/2013 | 19:10 | מאת: CF

מזה כחצי שנה יש לי שלשולים במקום צואה רגילה. כמות השלשולים בדרך כלל היא אחת עד שתיים ביום. פעם בחודש בערך השלשולים הופכים למימיים וליותר מפעמיים ביום. השלשולים הם בשעות פחות או יותר קבועות: בבוקר בסביבות 7 ולפעמים בערב בין 6 ל-8. לפעמים יש כמה ימים שהמצב משתפר וחוזר חלילה. כל הנסיונות לטפל בזה כקלקול קיבה רגיל לא הועילו. יש הטבה לזמן קצר וזה חוזר. אין דימום בשלשולים. כמה פרטים על עצמי: בן 54 לוקח את הכדורים הבאים: נורמיטן ולנטון לפני ארוחת בוקר b-care אחרי ארוחת בוקר אומגה 3 וטמסולין לאחר ארוחת ערב ליפיטור 20 וציפרלקס 15 ב-11 בלילה. קולנוסקופיה תקינה ב-2008 (שלישית במספר מגיל 40) בקע סרעפתי על לפני כשנה סבלתי מספר שנים מדלקות חוזרות ונשנות באשכים ובפרוסטטה (כל חודשיים עד 3 חודשים) שטופלו באנטיביוטיקה. סובל משחיקה בחוליות הצוואר עם הטבה משמעותית ביותר לאחר זריקה בין החוליות לפני שמונה חודשים. ערמונית מוגדלת. בוצע TRUS לפני מספר שנים - תקין. בהערת אגב נראה לי שכל הבלגן עם הדלקות התחיל לאחר הבדיקה. הייתי רוצה לדעת מה דעתך לגבי סיבת השלשולים ואיך להשיך מכאן?

29/07/2013 | 19:28 | מאת: CF

שכחתי לציין כי יש לי קנדידה בלשון ואני באמצע טיפול באוראלטן. התוצאות של הבדיקה הן. TONGUE CULTURE CANDIDA ALBICANS MYCOLOGY CULTURE CANDIDA ALBICANS

שלום חייבים טיפול מאד יסודי. האם ביצעת תרביות צואה האם יש בצואה דם או מוגלה.. יש סיכוי סביר שיש לך קנדידה גם בצואה. אשמח לשוחח איתך ניתן להשיג אותי בטל. 03-6496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת