בדיקת נשיפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/08/2013 | 21:06 | מאת: מרט

יש לי צרבת ועשיתי בדיקת נשיפה למציאת חיידק ויצאה שלילי אבל אני דואג שהבדיקה בוצעה לא כראוי אחרי ששותים את החומר הרופא אמר לחכות 20דקות ואז לנשוף ואבל האחות חיכה רק 18 דקות ואח"כ נשפתי האם הבדיקה בוצעה כתיקנה? יצא לי 0.68 שלילי אני יכול להפסיק לדאוג ומה לעשות עם הצרבת היא נמשכת שבועיים עם ואני שותי כדורי אומפרה ולא עוזרים אני בן 20 איזנה בדיקות לבצע תודה רבה

שלום אם ההליקובקטר היה חיובי מספיק גם 10 דקות. חיב לבדוק אותך כדי לענות על שאר השאלה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת