טיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/08/2013 | 09:20 | מאת: ענתי

סובלת מעצירות, גזים ונפיחות בבטן. שלחתי בדיקת צואה לקנדידה ויצא חיובי.התחלתי דיאטה קשה לטיפול בפטריה כפי שהומלץ לי ע"י נטורופט, אך עדיין אותן בעיות בטן, מה עוד אפשר לעשות? האם יש טיפול תרופתי?.

שלום אין טעם בדיאטה וחבל על כל הכסף לתכשירים טבעיים ולתרופות--עד שלא תפתר בעיית העצירות כל טיפול שתעשי ישפר מעט אך הכל יחזור אם לא תטפלי בבעיה היסודית דר דיין

15/08/2013 | 00:21 | מאת: מורן

שלום ד"ר יוסף הינני בחורה בת 26 אשר סובלת במשך 4 שנים מקנדידה נרתיקית עוברת סבל ויסוריים ניסיתי לדעתי כמעט את כל התכשירים ברפואה הטבעית והקונבנציונאלית אני כבר דיי מיואשת וחושבת שלא אזכה להנות שוב מחיים רגילים אשמח לתשובתך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת