כאבי בטן וצואה רכה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/09/2013 | 11:09 | מאת: עמיחי

שלום בן 40, כבר 3 חודשים עם כאבי בטן וצואה רכה , כאב בטן בעיקר שאני מתעורר בבוקר לאחר שמתרוקן זה נרגע כבר כמה חודשים ככה בדיקות דם תקינות, בדיקת דם סמוי תקינה , רופאת משפחה שמעה את הבטן אומרת שיש הרבה גזים עוד 3 חודשים עושה בדיקות קולונסקופיה וגסטרו , השאלה מה זה יכול להיות אוליי טחול חלש או דלקת במעיים או לשנות תזונה , יש לציין פריטין שהיה לי 17 אבל כבר 10 שנים ככה וכל המשפחה אמא אח אחות כולם עם ברזל נמוך זה משפחתי מוגלובין בסדר 14, לקחתי קצת ברזל עלה ל 90 ה איירון

שלום חיב לשנות תזונה לתזונה דלת שארית לתקופה של כמה שבועות. הייתי ממליץ להמשיך ולקחת ברזל דרך הפה עד לאיזון כל המדדים דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת