בעיות שונות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/09/2013 | 13:47 | מאת: אורי

אני בת 69, אחרי בדיקת גסטרו, שהיתה בסדר התחילו לי כאבים ברום הבטן. יש לי הרניה סרעפתית 11 סמ, אבנים בכיס מרה, קנדידה גלברטה בלשון, שהיא חמוצה, לבנה, ויבש לי בפה, יציאות בסדר, סוכרת קלה שעלתה לאחרונה, כולסטרול קצת גבוה וגם הטריגלצרידים גבוהים קצת, האם הכאבים יכולים לנבוע מההרניה, ואם לא ממה יש לי כאבים במרכז רום הבטן, ומה עושים עם הקנדידה הזו בלשון שמפריעה לי מאד, ואיך משפרים את ערכי הסוכר שעלו מ5.9 ל6.1 והסוכר על הבוקר ש/היה 97 עלה ל107, ובמשך היום גם כ150, לוקחת חצי גלוקומין, כי גלוקומין שלם עושה לי שלשול. אני יושבת כל היום, לא עושה הליכות, ומשקל גופי ירד אמנם בשנתיים של הסוכרת מ106, ל96, אבל לאחרונה, לא יודעת ממה עלה ל98. אני בגובה 172. האם תוכל לעזור לי, אני לא קליינטית טובה של דיאטות וכל מיני תרופות מהטבע, אלא אם כן הן לא בכמות גדולה, אני לוקחת חיידקים פמינה 2 ביום, ואחרי טיפול של 6 ימים באנטיביוטיקה. בקיצור בלגן.... האם תוכל לעזור לי, האם אני צריכה ניתוח, להרניה, וזה יכולה להיות הסיבה לכאבים המוזרים שהחלו ביום שעשיתי בדיקת גסטרוסקופיה. מקוה שתתגבר על כל השאלות. ותוכל לתת לי כוון. שנה טובה.

שלום קרוב לוודאי שאוכל לעזור לך.. הרעיון תמיד זה להתאים את הטיפול למטופל ולא הפוך.. את מוזמנת להתקשר 03-6496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת