שלשולים וגזים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/09/2013 | 10:21 | מאת: ליאת

שלום רב, לפני כארבעה חודשים נתגלתה דלקת בדרכי השתן אצל אבי בן ה79. טופל באנטיביוטיקה ומאז הוא סבל משלשולים, נפיחויות וגזים מרובים. בבדיקת דם ראו כי חסר לו ברזל. וניתן לו ברזל בכדורים. גם אז התגלו תופעות של כאבי בטן. נעשתה בדיקת נשיפה ונמצא תקין. מה יכולה להיות הסיבה? האם מעי רגיז? האם רגישות לגלוטן? האם יש בדיקות לא פולשניות שניתן לעשות?

שלום לא צריך יותר בדיקות הן לא ירפאו את אבא.. עקב הטיפול האנטיביוטי שקיבל השתנתה אוכלוסיית החיידקים במעיים וזה מקור החולי. ניתן לטפל יש צורך לשנות אוכלוסיית החיידקים לעשות דיאטה דלת שארית ולמלא חסרים בגוף. את מוזמנת להתקשר. דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת