שימוש מיותר במוצר נגד עצירות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/09/2013 | 13:39 | מאת: נעמה

הי. היתה לי פעמיים עצירות בתקופה האחרונה או יותר נכון...ככה חשבתי. מניסיון עבר, אחרי יום אחד ללא יציאות לא חיכיתי ולקחתי נורמולקס. אז כנראה שהגזמתי ולא היה צורך... יש לי חילוף חומרים מוגבר מדי. כל מה שאני אוכלת...מתנקה למחרת. נראה לי שזה כבר לא בריא 1. איך בולמים? אני לא צריכה לרדת במשקל אחר כך יש לי בעיות מסוג אחר... 2. האם יכולה להיווצר תלות או התמכרות של הגוף בנורמולקס ואחר כך תהינה לי עצירויות? 3. מה הגוף מאבד במצב של חילוף חומרים גדול מדי ולא טבעי כזה... מה צריך להכניס לו כדי לא לאבד דברים חשובים? אני מודאגת כי קרה בעבר שאיבדתי משקל ולקח לי הרבה זמן להתאושש....

שלום בת כמה את? חסרים לי די הרבה פרטים לגבייך לא הבנתי מה בדיוק את שואלת דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת