כאבי בטן ממושכים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/09/2013 | 11:01 | מאת: נתן

שלום אני בן 23 ויש לי כאבים חזקים בבטן ואני לא יכול לישון. הכאבים הם כאילו דקירות שבאים ועוברים כל כמה זמן לפעמים אני מרגיש את זה בגב. כשאני אוכל משהו הכאבים נפסקים לכמה זמן ואחרי שעה שעתיים אני מרגיש אותם שוב יש לי גם עצירות ואני לא יכול ללכת לשירותים לא יוצא כלום אני לוקח כדורים להורדת כאבים קולוטאל ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו. עשיתי בדיקת דם ובדיקת צואה אמרו שהכל בסדר ואין לי כלום עוד חודש יש לי בדיקה לUS בטן עליונה אבל בנייתם אני סובל השאלה שלי האם אפשר משהו לעשות שהכאבים יעברו שאני הילך לשירותים נורמאלי שתיתי ארבה מים וה לא עוזר תודה

שלום אתה חייב לדאוג ליציאה תקינה .אולי יש מקום לשימוש לזמן קצר בנרות גליצרון. נסה למשך יומיים רק לשתות ודווח מה קרה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת