שלשולים והקאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/10/2013 | 09:13 | מאת: דניאלה

שלום רב, ברצוני לדעת האם יכול להיות שיש רגישות למזון שמתבטאת בתסמינים כמו קלקול קיבה? בעלי סובל כרגע משלשולים והקאות בלתי פוסקים, חולשה וטשישות כבר יומיים. הוא סובל מכך בכל זמן מה, קיבתו רגישה ביותר. האם יכול להיות שיש לו רגישות למזון מסויים? אולי לפלפל חריף? אולי תבלין? שגורם לו כל פעם כך להשתתק למספר ימים? תודה מראש

שלום התשובה לשאלה --כן חייב לשבת ולפתוח תיק רפואי ולהדריך אותכם איך לברר דר דיין

שלום התשובה לכל השאלות-כן אם כי קשה מאד לקבוע למה. יותר סביר שאדם עם קיבה רגישה יקבל הרעלות מזון בתכיפות גדולה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת