בחילות וכאב ראש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/10/2013 | 09:40 | מאת: קרן

בת 35, מטופלת בתרופות: סרוקסט 30 מ"ג, לוריוון 1 מ"ג, ריטלין 30LA, אמביאן 12.5 מ"ג. מזה 4 שבועות סובלת מבחילה המלווה בכאב ראש. הבחילה מתחילה בבוקר ומתפרשת על פני היום. הקאה אחרונה, הבוקר נוזלים ונס קפה. מטופלת במטיליום נגד בחילות לפי הצורך, רגישה לפראמין. לפני 3 שבועות נעשה ניסיון להוסיף מודאל נגד הבחילות וכאב הראש, המודאל הוסיף גם סחרחורות והופסק אחרי הכדור השני. אין חום מעבר ל-38. הבחילות מלוות לפעמים בכאב בטן בצד ימין למטה. מה יכולה להיות הבעיה והאם יש כדור יותר חזק נגד בחילות ממוטיליום? בדיקות דם תקינות, בדיקה במישוש תקינה. מה יכולה להיות הסיבה לבחילות?

שלום את צריכה להפסיק לחפש כדורים יותר חזקים ולשקול האפשרות שחלק אולי חלק ניכר מכל התלונות שלך מקורו בהרעלת תרופות-ולמקרה כזה צריך פרויקט לניקוי הגוף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת