אמבה בבטן אחרי טיול בהודו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/10/2013 | 13:22 | מאת: אייל

שלום, חזרתי לפני שלושה שבועות מהודו, וכשבוע אחרי שחזרתי החלו לי שלשולים, בחילות, הקאות וחולשה כללית, כמו כן, אין לי חום או כאבי ראש, אני עדיין בבדיקות לראות מה ישלי, קיבלתי מטרוגיל למשך כחמישה ימים. לאחר בירורים של התסמינים באינטרנט, ועוד לפני קבלת תוצאות בדיקת דם וצואה, אני מאמין שיש לי אמבה בבטן שקיבלתי מהודו. שבוע הבא קבעתי לי דיקור סיני בנוסף לרפואה הקונבנציונלית. השאלה שלי עד שבוע הבא שאני אהיה חכם יותר עם הבדיקות, איזה מזון מומלץ לי לאכול, ומאיזה מזון כדאי להמנע? תודה רבה

שלום הכי טוב זה לאכול כמה שפחות בעיקר מזון דל סיבים. אם זו אמבה היא תגיב למטרוגיל. שתיה מרובה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת