הליקובקטרפילורי ונרתיק??

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/10/2013 | 14:29 | מאת: מירי

שלום, בת 42. במשך הרבה שנים אני סובלת מהפרשות נרתקיות לא תקינות. כל ביקור אצל רופא הנשים נגמר בנרות ומשחות שעוזרות לזמן קצר(וכבר הפסקתי עם זה).רציתי לציין שיש לי התקן תוך רחמי 10 שנים בערך. במקביל לאחר נפיחות בטנית, כאבי בטן, גזים מרובים וצרבות עשיתי בדיקת נשיפה ואובחן חייקד הליקובקטר פילורי בכמות גדולה(45), לקחתי את הטיפול האנטיביוטי,10 ימים ומשתדלת לשמור על תזונה מקלה. אני מניחה שיש קשר בין שתי התופעות ורציתי לדעת האם הטיפול בגז האוזון יעזור,האם זה טיפול מקיף או לכל בעיה טיפול בנפרד? והאם יש השתתפות של קופת החולים?

שלום האוזון יעיל מאד למזהמים שונים. יש לטפל בהליקובקטר באנטיביוטיקה ובהמשך לשלב טיפול בדיאטה כנגד קנדידה עם טו בלי תכשירים כנגד קנדידה למערכת העיכול יחד עם טיפולי אוזון לנרתיק. הטיפול אינו מוכר עיי קופת חולים דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת