טיפול באוזון בזיהומים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/10/2013 | 19:59 | מאת: אהרון

ראיתי שכתבת כאן לכמה שואלים שהטיפול באוזון מאוד יעיל נגד זיהומים. 1. נגד אילו זיהומים זה יעיל במיוחד? האם יש מחקרים קליניים רציניים שהוכיחו זאת? 2. כמה זמן בממוצע נמשך הטיפול באוזון ומה עלות הטיפול אצלכם? 3. האם טטפלים באוזון בזיהומים גם בבתי החולים שלנו? 4. אם הטיפול כל כך יעיל כדבריך, מדוע קופות החולים לא מכירות בזה?

שלום לפני שאתה שואל שאלות סקפטיות כדאי לעשות שיעורי בית. האוזון הוא האמצעי המרכזי לחיטוי מים לשתיה במרבית מדינות העולם כולל ארהב האוזון מצעי מרכי לחיטוי בריכות שחיה במרבית מדינות העולם. האוזון נמצא בשימוש בבתי חולים גם בטיפול חןלי סכרת וגם בחיטוי אביזרים רפואיים והלוואי וישתמשו בו יותר וכך בתי החולים יהיו פחות מזוהמים. למה אין בקופות חולים-אז לידיעתך בחלק מקופות החולים טיפול באוזון מוכר וממומן. דר דיין

13/10/2013 | 11:42 | מאת: אהרון

1. גם אקונומיקה משמשת לחיטוי..... 2. שאלה מס. 2 שלי לא נענתה. 3. באחת מתגובותיך ב 12.10.13 כתבת כי הטיפול באוזון (בזיהום) אינו מוכר ע"י קופת חולים. אפשר לקבל הבהרה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת