כאב בטן פתאומי, חד ובעוצמה חזקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/10/2013 | 03:12 | מאת: יוד

בן 17 בריא. מתאמן בחדר כושר. הלילה חזר מאימון ואכל המבורגר מבשר טחון שהכין בעצמו. אדם נוסף אכל איתו מאותו הבשר ואין לו כל בעיה בבטן. באמצע הלילה התעורר לכאבים עזים בבטן המלווים ברעידות בכל הגוף. נסיונות להקיא או לשלשל לא צלחו. טוען שהכאב בא בגלים ועוצמתו חזקה ביותר. לאחר כ- 10 דקות הצליח לשלשל נוזל עם קצף לבן וריח חריף. מקרה דומה קרה לפני כ- 3 חודשים וגם אז נרגע הכאב לקראת הבוקר. הבחור אתלטי ולא סובל מעודף משקל או רגישות למזון זה או אחר. כיצד אתה ממליץ להתחיל את הבירור?

שלום אין ספק שזקוק לבידוד מערכת העיכול כולל תרביות צואה וקולונוסקופיה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת