בעיות בעיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/10/2013 | 05:12 | מאת: נירי

שלום, אני סובל מספר חודשים מבעיות בעיכול וזה מעבר לכאב הפיזי כבר מתיש אותי נפשית ואני אובד עצות. להלן התסמינים: אחרי אוכל לרב צרבות ולעיתים בחילות מציקות, כך שאני צריך כל רגע לשתות מים ולהרגיש חלקיקים יורדים בושט. אין שלשולים בכלל. כל בוקר בחילות בלבד וחוסר תאבון, אם אני מצליח לאכול בכוח קרקרים או לחם הבחילה עוברת אך זה קשה. כשאני מתעורר מאוחר אני מרגיש מעולה ! למשל בשבת האחרונה עבר עלי יום שלם ללא שום בעיה. לסיכום, בחילות בבוקר וחוסר תאבון - הרגשה שאוכל עולה וכמו לחה תקועה בגרון. אחרי אוכל לרב צרבות ולעיתים בחילות. לפני כחודשיים שלושה הכל היה תקין והייתי אוכל מידי בוקר כמו נורמלי. תודה מראש !

שלום חייב לשבת איתך ולברר עוד די הרבה שאלות-ויתכן וצריך לעשות כמה סוגי בדיקות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת