כאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/10/2013 | 10:21 | מאת: סאלי

שלום רב, לפני כחמש שנים התחילו לי כאבי בטן.עד היום הם נמשכים ללא הפסקה. הייתי בבדיקות כגון בדיקות דם,רגישות לחלב,צליאק,גסטרוסקופיה,חיידק ההליקובקטר. בקרוב אבצע גם בדיקה נוספת על מנת לגלות האם יש לי קנדידה או לא (שבעיני הרופאים שבקופת החולים אין דבר כזה,אבל מהיאוש בודקים את הכל). עד היום הרופאים משערים שיש לי את תסמונת המעי הרגיז מכיוון שלא נמצאו ממצאים לגבי מחלה אחרת. ברצוני לדעת מה אוכל לעשות על מנת לפתור את הבעיה,שפחות או יותר,מונעת ממני לחיות חיים נורמלים. סובלת מכאבי בטן,לעיתים שלשולים,לעיתים עצירויות,גזים,נפיחות בבטן ומן כאב כרוני שלא עובר,לא משנה מה אני אוכלת ומה אני עושה. לעיתים הכאב נסבל ולעיתים בלתי נסבל. האם טיפול בצמחי מרפא יכול לעזור? האם ישנן בדיקות נוספות שאתם ממליצים לבצע? אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי, סאלי.

שלום חייב להפגש ולשמוע בצורה מפורטת את כל הפרטים ואז להחליט על כוון טיפולי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת