מעי רגיז?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/10/2013 | 10:23 | מאת: חני

האם טפיל גי'רגיה או תרופה פלאגי'ל יכולים לגרום למעי רגיז- שמאופיינים בכאבים בלתי פוסקים כבר 4 חודשים? האם זה כרוני..ויש טיפול? והאם כאבים בבית הבליעה באזור הגרון והלוע כמין תחושת מחנק..זה גם נקרא מעי רגיז?

שלום לדעתי הסדר הפוך. על מעי רגיז קל שהיה לך התפתח זהום שחייב טיפול אנטיביוטי - וכל זה החמיר את התמונה היסודית. דר דיין

04/11/2013 | 14:47 | מאת: מי

סובל ממש בדיוק מאותם תסמינים מאחרי טיפול בגיארדיה זה התפתח לי..עשיתי בדיקה של הלקובקטר וזה חיובי אני ממליץ לך לטפל בזה,זה מקל על התסמינים של המחנק בגרון..אשמח אם תעני לי כאן,אם מצאת איזה פיתרון..מדהים אני גם לפני 5 חודשים ומאז עם אותם סימפטומים..

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת