עצירות עד למיון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/10/2013 | 14:02 | מאת: עדי

אני נשואה בת 49 +4 ילדים. אני סובלת כשנתיים מתופעה של עצירות מזעזעת. הצואה "נתקעת" בפי הטבעת לא יוצא ולא נכנס כואב לי בצורה לא נורמלית, כאבים של צרי לידה בפי בטבעת. זה יכול להמשך שעות ארוכות עד שאני מגיעה למיון ואז שם או שהם עושים לי חוקן או אני משתחררת לבד. הבעיה היא שאף פעם שום רופא לא ראה אותי במצב הזה שאני מתארת ולכן הם משחררים אותי הביתה בלי שום טיפול. מה עליי לעשות האם נתקלת במצב כזה או במצב דומה לזה ????

שלום כן נתקלתי ניתן לעזור-לא בקלות חייבת לקבוע פגישה איתי ולהתחיל לטפל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת