קלקול קיבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/10/2013 | 15:03 | מאת: דוד

אובחנתי כמעי רגיז מזמן. לפני שבועיים היה לי בלגן קשה בבטן שאני חושב שהיה "קלקול קיבה" כנראה ממשהו שאכלתי. מאז אני סובל מיציאות שונות משהיו לי, ותסמיני המעי הרגיז שלי כאילו שהוסיפו תסמינים ולכן מצבי החמיר. האם יתכן שקלקול קיבה עושה נזק לטווח ארוך, או שאולי זה ייפסק ויחזרו להיות לי "רק" התסמינים הקודמים (שעדיפים על מצבי כרגע).. תודה

שלום בסיכוי סביר רוב הבעיה החמורה תחלוף-ויחזור הבלגן הראשוני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת