כאבי בטן והקאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/10/2013 | 08:30 | מאת: מירי

לביתי בת ה-13 בתקופה האחרונה יש ריבוי כאבי בטן ותחושת בחילות, בעיקר לאחר ארוחות וכתוצאה מכך היא מקיאה(ללא התערבות של דחיפת אצבע וכד'),יציאות רכות מאוד ולאחר מכן הכל בסדר. עד עכשיו שייכנו את התופעה לקבלת הוסת החודשי, כסממן של לפני. אך עכשיו לאחר שקיבלה את הוסת(פעם ראשונה לפני חודשיים) התופעה הנ"ל חוזרת ללא קשר. רציתי לציין שיש לה חוסר בברזל ובדר"כ היא בריאה. אנא המלץ לי מה לעשות ואילו בדיקות לבצע. תודה, מירי.

שלום יש לבצע בדיקות דם יסודיות.יש לשוחח באריכות עם הנערה לברר קיום בעיות מעיקות ויש לנסות לשנות דיאטה לפרק זמן קצר ולראות דר דיין

30/10/2013 | 12:29 | מאת: מירי

תודה. האם כדאי לשוחח על בעיות מעיקות רק לאחר תוצאות בדיקות הדם או לפני?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת