תולעים במעיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/11/2013 | 08:45 | מאת: אמא

שלום, בני בן ה3 סובל מאז גיל שנה וחצי מתולעים במעיים בתכיפות של כל חודש. למרות שבאופן קבוע גם בתקופות "שקטות" אנו שומרים על היגיינה, נמנעים מסוכרים, מוסיפים פרוביוטיקה לתזונה ונותנים לו מאכלים עם שום טרי. רופאת הילדים אמרה כי מסוכן לתת ורמוקס בכזו תכיפות והדבר פוגע בגדילה שלו (הוא אכן קטן ומתחת לעקומות). האם קיים טיפול שלא ניסיתי? למה זה חוזר בכזו תכיפות למרות כל הטיפול התומך? האם באמת הורמוקס פוגע בגדילה? אם יש טיפול מתקדם יותר לבעיה שלא עוזבת אותו אשמח אם תפנה אותי כי הוא מאוד סובל. תודה

שלום כשהתינוק מקבל וורמוקס יש לתת לכל באי הבית וגם להרתיח את כלי המיטה. הייתי מאד ממליץ על טיפול הומיאופתי דר דיין

06/11/2013 | 10:45 | מאת: תומר

מלבד השפעה מרגיעה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת