טיפול בטפיל - בסין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/11/2013 | 16:05 | מאת: עופר

שלום, הבת שלי מטיילת בסין ומשלשלת זמן ארוך , עם הפסקות של כמה ימים. רופא במרפאה בסין נתן לה Albendazole מבלי לעשות בדיקת צואה (מסיבות טכניות במקום בו היא שוהה לא ניתן לעשות בדיקה אלא רק בעד מספר ימים) האם זה הפתרון הנכון? האם במידה ואינה סובלת מטפיל ולמרות זאת תקח את התרופה עלול להגרם נזק?פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

שלום לא מכיר התכשיר. מומלץ אמצעי נוגד שלשול שתיה מרובה ובדיקת צואה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת