לא יפה....

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/12/2013 | 12:41 | מאת: דניאל

שלום רב ד"ר דיין, מקווה שאת הודעתי זו לא תמחק ביד גסה כפי שמחקת את הודעתי הקודמת. זה לא יפה להזמין אליך למרפאה הפרטית כל חולה שפונה אליך בפורום הנוכחי. אם אינך מסוגל להתגבר על יצרך המינימום הוא שתענה קודם כמו שצריך לטובת השואל ושאר הקוראים...הלא כן?

25/12/2013 | 17:42 | מאת: לדניאל

שלום קל מאד לעשות בקורת-זה חלק מהנורמה אצלנו. לרוב המקרים שניתן הבטל. הוא ניתן כדי לשוחח באריכות יתר על התמונה שהועלתה בכתב. במקרים הנראים לי יותר בעייתיים עם חוסר בפרטים קליניים משמעותיים אני מבקש לצלצל כדי לשוחח ולסייע בשיחה לפתור הבעיה. דר דיין

30/12/2013 | 16:26 | מאת: תגובה לתגובה

02/01/2014 | 11:22 | מאת: ליליאן

הרופאים מגיבים פה בהתנדבות, ומזמנם עמוס! זה לא מובן מעליו וצריך להעריך את זה. זה שהוא מזמין למרפאתו, אז שיזמין! אי אפשר להתרפא רק מהתכתבות בפורומים!!!! פה אנחנו רק שואלים שאלות כלליות כדי להבין מה הבעיה, אך בסופו של דבר צריך ללכת לרופאים.

02/01/2014 | 14:05 | מאת: ואני מוסיף

http://www.doctors.co.il/forum-312

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת