בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/12/2013 | 16:52 | מאת: מי

לאחר שהיה לי כאבי בטן ונמצא אצלי טפיל גי'ארדיה וטופל עדיין סבלתי נמצא הליקובקטר וטופל היה הקלה בתסמינים בכאבים הקיבה אבל בבטן התחתונה עדיין כאבים עשיתי אולטרסרנוד וגסטרוקופיה בדיקות דם הכל תקין ב"ה הברזל היה 55 ו בדיקת קרוהן ASCA IgA 28.9 ASCA IgG 52.4 ממדי דלקת שלילים ..האם הבדיקה של הקרוהן היא באמת מאשרת את זה שיש קרוהן? הגסטרו שלי אומרת להמתין בנתיים ולא לעשות סיטי או אמ אר אי - האם כך צריך? תודה

שלום לא הייתי עושה כלום. ממתין. הכל יחלוף - התאוששות ממחלה לוקחת זמן. נא לזכור-לא מטפלים בבדיקות אלא בחולה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת