עצירות אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/12/2013 | 09:19 | מאת: אורה

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח להוצאת כיס מרה בשיטה לפרסקופית. מאז יש לי עצירות קשה. האם זה קשור? ומה הכי טוב לקחת כדי שתהיינה יציאות סדירות.אני אשה בת 70. ולא כל כך חזקה ובריאה. מלבד זאת ירדתי ב3 קילו אחרי הניתוח, האם זה מקובל? הוא שאין קשר. אודה על תשובה

שלום די מקובלת עצירות לאחר ניתוח. נסי לשתות יותר ולתקופה קצרה של לא יותר משבוע קחי כף שמן פשתן עם גרגרי פשתן טחונים בתוך יוגורט. ירידה במשקל קיימת.יש לעקוב שלא תמשך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת