שאלה על קיבה, והתעלפות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/01/2014 | 11:28 | מאת: ליליאן

יש מצבים שקוראים פעם ב...שנה כשאני אוכלת משהו אני מרגישה כאבים מיוחדים בכיבה ואז מתעלפת, יש גם רצון לעשיית צרכים לאחר מכך. זו לא העלת מזון-זה אני יודעת בוודאות כי אני אוכלת רק אוכל של בית שאני מבשלת. אני מנסה להבין ממה זה נובע, עשיתי בדיוק גסטרוסקפיה, לחיידק הליקובקטפילורי והכל יצא תקין. אשמח להכוונה ממה זה יכול להיות איזה עוד בדיוק אפשר לעשות? אני רק רוצה להבין מה המחלה הזאת-והאם זה בכלל מחלה. בתודה ליליאן

שלום תסרים לי המון פרטים קליניים או שתתני כמה שיותר פרטים על עצמך ועל הבעיה או שתתקשרי ונלבן הבעיה בטלפון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת