טיפולים אחרי טיול בהודו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2014 | 09:32 | מאת: דנה

שלום، לפני חודש וחצי חזרתי מטיול. בהודו ואחרי כמה ימים התנפחה לי הבטן בצורה מוזרה، היו לי גזים וכאבי בטן ואחרי כמה ימים זה הפך לשילשולים בלתי פוסקים، הלכתי לרופאת המשפחה שלי שאחרי בדיקות הביאה לי תרופה שנקראת פלאגיל، שאכן השכיח לי את הכל לשבוע בדיוק ואז חזרתי לאורח חיים הרגיל שלי וכעבור כמה ימים הכל חזר ובגדול، הלכתי לנטורופטית שבנתה לי דיאטה לניקוי רעלים שאני עושה אותה כבר שבוע וחצי ואכן עברו לי השילשולים،השאלה שלי היא האם החיידק הזה שהתפתח לדלקת במעי، כמו שהיא אומרת، יעבור לי באמצעות ניקוי הרעלים?או שאני חייבת לשלב גם תרופות? אני נורא מבולבלת ומפחדת، אשמח לעזרה

שלום מנסיוני ניקוי הרעלים לא יעזור. יש לבצע מס תרביות צואה וכן תרבית לאמבות ופרזיטים ולטפל בהתאם לממצאים רק כשהכל יעבור יש מקום לעשות ניקוי גוף-אחרת זה לא אחראי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת