עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/01/2014 | 07:21 | מאת: ויקי

שלום רב! אני בת 47 ואםל-5. אני סובלת מעצירות קשה מזה 27 שנים לפחות. מפניות לרופאים בתחום זה נאמר לי כי כל החיים אצטרך לקחת משלשלים וכי מה הטעם אם נגלה בבדיקות שקיימת בעיה של עצירות. לפני כשנתיים עשיתי בדיקת מעבר מעי שגילתה איטיות רבה של המעיים חוסר תפקוד ממש. עשיתי בדיקת גם שגילתה יכולת קיבלות גדולה של צואה בבטן. חזרתי עם התוצאות לרופא והוא אמר לי שאין מה לעשות צריך להמשיך במשלשלם."מה את רוצה ניתוח לקצר את המעיים" קשה כבר מאוד לפעמים המשלשליםלא עוזרים, הבטן נפוחה תמיד ומצב זה לא נוח בכלל. האם יש מה לעשות? אודה להתיחסותך

שלום יש ללמד את המעיים לפעול מחדש. זה ניתן לביצוע בכל גיל - אפילו בגילך המופלג. הטיפול לא קל דורש התמדה וסבלנות אך תמיד יש תוצאות דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת