עצירות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/01/2014 | 07:30 | מאת: עלמה

אני בת 38 + מתעמלת, שומרת על תזונה נכונה, שתייה ושינה טובה אך יחד עם זאת אני סובלת מעצירות כרונית שאף טיפול לא עוזר לאורך זמן. (תה, משלשלים וכו'). לאחרונה גם הופיעו עיגולים שחורים מתחת לעיניים, עייפות וסחרחורות. האם טיפול בחוקן יכול להועיל להוציא רעליים מהגוף ולפתור לפחות חלק מהבעיות שציינתי לעיל. האם החוקן מנקה את כל המעיים ואם לא אז איך ניתן להבצע ניקוי של הגוף ולטפל בבעיית העצירות. אודה לתשובה מהירה

שלום חוקן הוא טיפול טוב - אך הוא לא יפתור לך את בעיית העצירות - אלא שהוא חלק מתהליך טיפולי שלם. יש ללמד את המעיים לפעול מחדש. תהליך לימוד זה ניתן לעשות בכל גיל והוא לוקח זמן והוא פרטני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת