התעייצות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/01/2014 | 14:17 | מאת: ממ

רציתי לשאול בבקשה אם יש לי כאבי בטן כבר תקופה של 9 חודשים כמעט נעשו בדיקות גסטרוקופיה ואלטרסאונד בה תקין וגם בדיקות דם כמה פעמים ויצא תקין יש שיפור מהתחלה שחליתי אבל הכאבי בטן לא עוזבים אותי האם יש חשש למחלות ממאירות או אחרות בגלל הכאבי בטן? או שבלל שזה הרבה זמן ויש שיפור וגם הכל תקין בבדיקותת דם זה מעי רגיז?

שלום כפי שכתבתי אין ספור פעמים בעבר - כדי להיות מסוגל לענות אני מייב כמה שיותר פרטים רפואיים שהם חסרים בשאלתך דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת