בילוריבין גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/02/2014 | 17:14 | מאת: ט

שלום דוקטור ה-Bilirubin תמיד גבוה מהנורמה למשל, בבדיקה האחרונה יצאו הערכים הבאים (mg/dl): Bilirubin Total: 2.4 Bilirubin Conjugated: 0.4 2 :Bilirubin Unconjugated מה יכולה להיות הסיבה (מחלת כבד, צינור מרה וכו') איך בודקים? ראוי לציין שאני לא חולה, לא מעשן ולא שותה ואני עוסק הרבה בספורט. אני בן 35 . אני ממש לחוץ בבקשה תשובה מהירה. בתודה מראש אריה

שלום יש לך קרוב לוודאי וריאנטה מולדת הנקראת gilbert נסה לקחת בדיקת בילירובין כשאתה לא בצום ואז התוצאה תהייה נמוכה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת