אינפוזיות ברזל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/02/2014 | 09:17 | מאת: ירון

שמעתי מחברה על אינפוזיות של ברזל, מזה? ומה ההבדל מכדורים? הברזל שלי 9 האם זה יכול לעזור. תודה ירון

שלום אינפוזיות ברזל יכולות להעלות את רמת הברזל תוך העלאת רמת ההמוגלובין בקבוצות אוכלוסיה שלהם בעיה בספיגת הברזל (על רקע מחלות מגוונות) או אי סבילות במערכת העיכול לתכשירי ברזל. יש לקחת בחשבון שתכשירי הברזל העדין למיניהם מכילים מעט מאד ברזל (לפעמים פחות מעשרה אחוז) מהתכשירים הקונבנציונליים - ולכן הם עדינים. היכולת שלהם להעלות את רמת הברזל קיימת אך לוקחת המון זמן !! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת