תרופת asacol

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/02/2014 | 10:56 | מאת: עדנה

שלום, עברתי 2התקפי דיברטיקוליטיס(או דיברטיקוליזיס)בינואר13ובדצ'13 אושפזתי-אנטיביו+דיאטה וחזרה למזון רגיל ובריאותי.מקפידה.הרופא הגסטרולוג רשם לי והמליך לקחת במשך שנה כדור ליוםasacol ואילו רופא אחר שהתייעצתי וגם קראתי באינט' שלא הוכח שכדור זה מונע דיברטיק'. כמובן שאני מבולבלת ומבקשת דעתך המקצועית. אני בת 74 ובדר'כ בריאה. תודה רבה, עדנה

שלום התרופה שציינת אינה מונעת דיברטיקוליטיס. לאיזו מטרה נתנה ? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת