אולופרינול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/02/2014 | 19:36 | מאת: תמי

שלום, בעלי מקבל מזה מספר חודשים 2 כדורי פוסיד בשבוע לטפול בבצקת שיש לו. לאחרונה בשל עליה בקריאטינים ובחומצת השתן החל לקבל אולפרינול. בשבועיים האחרונים שמנו לב שיום לאחר שהוא לוקח פוסיד יש לו תגובו תמאוד קשות - קושי לעצור שתן, התרוקנו תדחופה כל זמן קצר ביום ובלילה. האם יתכן שיש בעיה בחיבור בין שת יהתרופות - פוסיד ואולופרינול וזה מה שגורם לקושי? האם מותר להמנע מאולפרינול ביום שהוא לוקח פוסיד? תודה תמי

שלום בן כמה בעלך? מה הסיבה לבצקת ? עני על שאלות אלו ואז אוכל להתייחס דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת