רגישות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/02/2014 | 11:10 | מאת: אורית

שלום רב, אני בת 49 בריאה בדרך כלל,בעלת מבנה גוף רזה ,לאחרונה אני סובלת מאוד מתגובה קיצונית של מערכת העיכול- לאחר אכילה שמעט חורגת מהרגיל אני נתקפת לאחר מספר שעות בבחילות קשות מלוות בהקאות,התחושה מלווה ברעד,חולשה עד עילפון.מה ניתן לעשות בנידון? האם ייתכן ומדובר בקפיצה קיצונית בסוכר בדם? בתודה אורית

שלום אין לי מספיק פרטים כדי לענות. עליה ברמת סוכר לא נראה לי אחראית לתלונות. יש לבצע בירור ראשוני דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת