טעם מר נוראי וצריבות בפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/02/2014 | 18:44 | מאת: ריבה

אני סובלת מטעם מר בפה נוראי וצריבות בפה וגם מכאבים בחזה ומתחת לחזה ואני בדיוק אתמול גמרתי טיפול קשה מאוד לפטרייה קנדידה רב מערכתית הדיאטה הזאת הייתה מאוד קשה לא אכלתי הרבה דברים רק אורז מלא וכוסמת ועוף ולחם ללא שמרים אתה חושב שהטעם המר בפה והצריבות בפה כולל הכאבים בחזה קושרים בגלל הדיאטה קנדידה שעשיתי חודשים וחצי מה זה יכול להיות והאם מסובך לעשות בדיקה לצרבת ובדיקת ושת לאיזה רופא אני צריכה לפנות ואיזה בדיקה אני צירכה לעשות

שלום עליך לפנות לרופא פנימי. קחי בחשבון שבאמצעות דיאטה בלבד לא ניתן לחסל קנדידה. דר דיין

18/02/2014 | 13:16 | מאת: ריבה

מה זה רופא פנימי רופא משפחה אבל הקנדידה עברה לי עשיתי בדיקה משטח לשון חוזרת לגילוי פטריות בלשון ולא צמח שום פטרייה ופעם שעברה מצאו לי באותו בדיקה קנדידה בלשון לא עשיתי רק דיאטה לקחתי גם תוספי תזונה וצמחי מרפא לקנדידה ועובדה שזה כן עזר מה שהנרתופת שלי נתן עשיתי מה שהוא נתן לי הבעיה כרגע זה הכאבים בחזה והטעם מר בפה והצריבות החזקה הזאת רק שזה לא קשור לוושט

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת