בחילות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/03/2014 | 18:54 | מאת: שרון

שלום, יש לי בחילות כבר די הרבה זמן. לפני 3 חודשים מצאו לי הליקובקטר פילורי ולקחתי אנטביוטיקה בעקבות כך. הבחילות הפסיקו לי לתקופה די ארוכה למרות שהנפיחות בבטן נמשכה. כעת הבחילות חזרו. מעבר לבחילות הבטן שלי כאשר נוגעים בה קצת כואב, היא קצת נפוחה, אני בנוסף מאוד עיפה ומרגישה שאני לא רואה טוב כמו פעם. האם יכול להיות שמדובר בסרטן באזור של מערכת העיכול או ליחלופין קראתי שבחילות וכאבי בטן יכולים להיות קשורים לסרטן בלבלב. האם נשמע הגיוני שזה משהו קיצוני שכזה? או שאולי ההליקובקטר חזר?

שלןם מה ששכיח - שכיח הכי סביר שההליקובקטר חזר תשקול לקנות מכשיר המייצר מיי אוזון ולהשתמש בו דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת