כאבים בצד ימין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/03/2014 | 13:38 | מאת: נעמה

התחיל לי דימום וגינלי , וכאבים במתן שתן, קושי במתן שתן, כאבים מאוד חזקים בצד ימין של הבטן. הלכתי למוקד הרופא אמר שזה דלקת בשתן, שתיתי אנטיביוטיקה, לאחר 10 ימים לא היה שיפור הגעתי לבית חולים נתתנו לי עירו אנטיביוטי, לאחר מכן שתיתי שוב אנטיביוטיקה. ללא שיפור, התחלתי טיפול אצל אורולג, עשיתי רנטגן אולטסאונד סיטי כליות הכל תקין. אחרי שלושה שבועות שהתחילו לי הכאבים, היה לי שבוע שלשולים,למרות שכל השבבוע אכלתי אורז וצנימים עדיין היו שילשולים, הכאבים בצד ימין מקרינים לגב,למותן, כאבי תופת, לאחר שבוע השלשולים הפסיקו, עכשיו הצואה בצבע מוזר, כתום כזה, עם ריר, וריח לא טוב, וכל הזמן האוכל עולה לי למעלה לגרפסים והריח מזעזע, אני מרגישה שהצוואר שלי בצד ימין נפוח, יש לי גזים, צמרמורות, בחילות שתוקפות אותי ואני לא יכולה לנשום. אשמח לקבל עזרה מה לעשות, הרופאת משפחה הפנתה אותי לגסטרו ולרופא נשים להמשך בירור מדוע זה, אבל מיואשת, כבר חודש המצב רק מדרדר.

שלום מגיע לך בירור יסודי חסרים לי די הרבה פרטים אנמנזתיים מוזמנת להתקשר ולשוחח דר דיין

16/03/2014 | 12:37 | מאת: נעמה

תודה רבה, אשמח להתקשר ולהתייעץ איתך, ולהגיע למרפאה שלך לבירור. אפשר מספר טלפון?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת