בירור עלייה בתפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/03/2014 | 21:39 | מאת: יפעת

בת 59 מטופלת באלטרוקצין 100 ובליפיטור 10 - מאוזנת. בתקופה האחרונה כל הזמן אנזימי תפקודי הכבד הם גבוהים. עשיתי בדיקות דם והגיעו אמש ואודה על התייחסותן ומה אומרות לך תוצאות אלו? תודה רבה: אלקליי פוספטז - 131 GGT - 79 GPT - 41 GOT - 34 IRON - 45 ANGIOTENSIN CONV ENG - 77.5 MCHC - 32.7

שלום מגיע לך בירור כבד באמצעות בדיקות דם ואולטרה סאונד בטן. הייתי שוקל הפסקת הליפיטור וחזרה על תפקודי כבד שבועיים מיום ההפסקה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת